ETKA Yapı ve ETKA Diamond olarak yapı ve mücevher alanında faaliyet gösteren TEMAY Grup, müşterileri, bayileri ve firma çalışanlarının yer aldığı iftar yemeği programı düzenledi. Eski Kapı Restoran'da gerçekleştirilen iftar yemeğinde, TEMAY Grup ailesi birlik ve beraberliğini perçinledi. Yemekte misafirleri ile tek tek ilgilenen TEMAY Grup ortakları Yusuf İpçi, Enes İpçi, Adem İpçi ve Mesut Can İpçi, programa katılım gösteren herkese teşekkür etti.

BİRLİK VE BEREBERLİĞİMİZİ PERÇİNLEDİK

TEMAY Grup ailesini böylesine güzel bir organizasyonda buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Enes İpçi, 'Bu yıl gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz ilk iftar yemeğimizi verdik. Kıymetli dostlarımız, müşterilerimiz, bayisi olduğumuz firmalar ve çalışanlarımız ile güzel bir Ramazan akşamı geçirdik. Biz bir aileyiz. Ramazan, birlik ve beraberlik ayıdır. TEMAY Grup olarak, birlik ve beraberliğimizi nasıl perçinleyebiliriz diye düşündük ve böylesine güzel bir organizasyon yapmaya karar verdik. Tüm Müslüman alemi için özel olan Ramazan ayında; müşterilerimiz, dostlarımız, bayilerimiz ve çalışanlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

AMACIMIZ MARKALAŞMAK

TEMAY Grup çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan İpçi, 'TEMAY Grup, ETKA Yapı ve ETKA Diamond firmaları ile hizmet vermektedir. Yapı bölümümüzün yöneticiliğini Adem İpçi ve Mesut Can İpçi, pırlanta bölümümüzün yöneticiliğini ise Yusuf İpçi ile ben yönetiyoruz. Yapı grubunda Seramiksan, GPD, KYK Yapı Kimyasalları gibi Türkiye'de isim yapmış birçok firmanın bayiliğini üstleniyoruz. Seramiksan'ın ana bayisiyiz. Proje bazlı çalıştığımız firmamızda, butik çalışmalar da gerçekleştiriyoruz. Merkezi İstanbul'da bulunan takı firmamızın ilk şubesini Samsun'da açtık. Pırlanta ve elması işlediğimiz ana merkezimiz İstanbul'da, pırlanta tasarımlarımızı imal ediyoruz. Kişiye özel tasarımlar da yapan firmamız; Dubai, Azerbaycan, Ukrayna gibi ülkelere de ihracat yapmaktadır. Müşteri portföyümüzü genişletip, firma ağımızı zenginleştirerek sadece Samsun'da değil; tüm Türkiye'ye hizmet vererek markalaşmayı amaçlıyor, TEMAY Grup ayrıcalığını yaşayan herkese teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.

Mehtap YILDIZ