AK Parti Samsun Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri çalışmaları kapsamında Bafra ve 19 Mayıs İlçe Teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İLÇE ZİYARETLERİ

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın yapmış olduğu program dahilinde Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Yılmaz, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe, AK Parti Samsun İl Başkan Hakan Karaduman ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

VAKİT SAMSUN VAKTİ

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'yla birlikte "Vakit Türkiye vakti", "Vakit Samsun Vakti" diyerek yola çıktık. Ülkemize ve milletimize hizmet için hep beraber çıktığımız bu yolculuğu inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlarla tamamlayacağız. AK Parti 2002 yılından itibaren her girdiği seçimden teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları, aziz milletin desteği ile birinci çıkmış bir partidir. AK Parti adaleti, özgürlüğü, kalkınmayı, birlik ve beraberliği, vazgeçilmez değerler kabul eden bir siyasetin adıdır" dedi.

BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK

16 yıldır millete, ülkeye hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Köktaş, "16 yılı dolu dolu geçirdik, dünyada az görülen bir başarı hikayesini yazdık. Hem güveni hem istikrarı sağladık hem de ekonomik istikrarı sağlayarak büyük başarılar elde ettik. Ekonomisiyle, dış politikasıyla, demokrasi yolundaki atılımlarıyla ülkemiz sürekli gelişiyor, güvenle büyüyor ve büyümeye de devam ediyor. Ülkemiz, ihracatta, sanayide ve turizmde rekor üstüne rekorlar kırıyor. 24 Haziran'da da inşallah aziz milletimizin dua ve desteği ile Türkiye yeni döneme girecek, 2023'e giden bu yolculukta ülkemizi geliştirmeye ve güvenle büyütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.