Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi sakinlerini ve Mecidiye Çarşısı esnafını ziyaret etti.

MEŞALELERLE KARŞILANDI

Bahçelievler'de vatandaşlar tarafından meşelerle karşılanan Erdem Okan, 'Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim' dedik. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi sonrası, vatanımızın bir daha böyle hainliklerle karşılaşmaması için Cumhur İttifakı'nı kurduk. Ülkemizi daha müreffeh bir seviyeye çıkarmak için vatandaşlarımızdan partimizin meclise güçlü bir şekilde göndermelerini istiyoruz' dedi.

ESNAFIN YANINDAYIZ

Mecidiye Çarşısı esnafını gezerek hayırlı işler dileyen Okan, 'Samsunumuza katma değer katan küçük esnafımızın her zaman yanındayız. Sorunlarını biliyoruz ve çözümünü hızlı şekilde gerçekleştirebilecek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna inanıyoruz.' diye konuştu.

MİLLİ ÜRETİM İÇİN MHP

Seçim çalışmalarını Atakum İlçesi'nde sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Atakent Pazarı'ndaki esnafa yardım ederek, dertlerini dinledi. Okan, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşı etkileyen fiyat pahalılığının tarım politikaları nedeniyle meydana geldiğini belirterek, 'Yerli üreticilerimizi, doğru şekilde destekleyip daha fazla üretim için teşvik edeceğiz. Daha fazla üretim esnafımız için daha fazla satış, vatandaşımız için ise daha uygun alışverişi sağlayacak. Milli üretimi arttırmak için milletimizin, partimize teveccühünü bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Atakum sahil şeridinde gençlere Cumhur İttifakı'nı anlatan Erdem Okan, 'Gençlerimizin en önemli sorunları eğitim ve işsizlik. Eğitimdeki eksiklikleri giderecek ve işsizliği azaltacak politikalarımızı uygulamak için gençlerimizden partimize 24 Haziran'daki seçimlerde destek istiyoruz' diye konuştu.