Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki bir kafede gerçekleşen iftar davetine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 27. Dönem MHP Samsun Milletvekili Adayı Murat Camadan, Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Cadde boyunca kurulan dev sofrada buluşan 300'den fazla vatandaş, aynı lokmalarla oruçlarını açtı.

GENÇLERE SESLENDİ

Çoğunluğunu üniversite öğrencisinin oluşturduğu iftar davetine katılan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, yemek sonrası kısa bir konuşma yaptı. Başkan Tekin, 'Gençleri çoğunlukta görüyorum. Ben de birkaç sene öncesine kadar sizlerin içinden biriydim. OMÜ'de öğrenciyken bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı sıfatını taşıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi 'Aydınlık geleceği sizlersiniz.' Genç kardeşlerime abileri olarak nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen ülke meseleleri ve siyasetle alakadar olun. Gerçekten siyasette sizlerin yer alması emin olun ülkemizin geleceği açısından büyük bir önem arz etmektedir' dedi.

KRİTİK SEÇİM

24 Haziran seçiminin önemine dikkat çeken Tekin, "Türkiye Cumhuriyeti açısından önümüzde çok kritik bir seçim var. Her seçim kendi konjektürü değerlendirildiğinde önemlidir. Fakat inanın ki bu seçim daha önceki seçimlerden çok önemli ve çok kritik bir seçim. Ülkemizde çok değil birkaç yıl öncesinden bu günümüze kadar gelişen olayları gözümüzde canlandıracak olursak, özellikle 15 Temmuz gecesini hatırladığımızda ülkemizin nasıl bir işgal girişiminden kurtulduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Ama tehlikeler geçmiş değil, Türkiye Cumhuriyeti beka düzeyinde problemlerle uğraşıyor. Bu yüzden 15 Temmuz gecesi kendiliğinden oluşmuş birlik ve beraberlik ruhu Yenikapı'da hayat bulmuş olgunlaşmış ve en azından 2023'e kadar devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. İşte bu yüzden 24 Haziran'da Cumhur İttifakı'nın kazanması gerekmektedir. 24 Haziran'da Cumhur ittifakı'nın sandıklardan güçlü çıkabilmesi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM'de daha güçlü temsil
edilebilmesi için ülkemizin aydınlık geleceği olan siz gençlerin desteğini bekliyoruz. Çünkü Cumhur İttifakı Millet Aklıdır, Türk Milletinin aklıdır" diye konuştu.