Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin Olağan Genel Kurulu'nda yaşanan bayrak değişiminde Başkanlığa Yusuf Ziya Çakır seçilirken, Çakır'ın Yönetim Kurulu üyeleri de Murat Sandıkçı, Okan Aralan, Mehmet Gençali, Yaşar Arslan, Muammer Dilber, İlyas Gün, Gülsüm Atik, Harun Üstün, Hilal Gamze Çakır, Noyan Alper Cabbar'dan oluşmuştu.

GAZETECİLERE ÇAĞRI

Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Cemiyetin yönetim yapılanmasında yeni birimler oluşturduk. Eğitim, olmazsa olmazımız olacak. Örneğin; haber yazma tekniği, fotoğraf çekme sanatı. Genç meslektaşlarımızı, meslek büyükleri ile tanıştıracağız. Eğitimler ve buluşmalar sürekli devam edecek. Sırtında çantası haber peşinde olan genç meslektaşlarımıza yatırım yapacağız. Bunun için de önceliğimiz yeni bir bina. Herkesi tek bir çatı altında toplayacağız. Bu hafta yapacağımız ziyaretlerde görüşmelerimiz olacak. İnşallah cemiyetimiz adına güzel sonuçlar alırız. Samsun'un ve ilçelerinin yazılı ve görsel medyasında çalışan meslektaşlarımızı birlik ve beraberlik içinde cemiyetimizi büyütmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

İftar programında buluşan Başkan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, hem yeni dönemde yapacakları projeleri konuştu hem de yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımını yaptı. Görev dağılımı şu şekilde oluştu: Başkan Vekili Murat Sandıkçı, Başkan Yardımcıları Okan Aralan ve Mehmet Gençali, Genel Sekreter Noyan Alper Cabbar ve İlyas Gün, Muhasip (Sayman) Yaşar Aslan, Eğitim Sorumluları Gülsüm Atik ve Hilal Gamze Çakır, İnsan Kaynakları ve Sosyal İlişkiler Sorumlusu Harun Üstün, Kurumsal İletişim Birimi Muammer Dilber.