Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, 15 Mayıs günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde geniş bir katılımla gerçekleştirilen TOBB 74. Genel Kurulu'nda TOBB Türk Standartları Enstitüsü (TSE) genel kurul delegesi ve TOBB Arge ve İnovasyon Kurulu'na seçildi.

RAPORTÖR OLARAK GÖREV ALDI

TOBB Arge ve İnovasyon Kurulu yapmış olduğu ilk toplantıda görev dağılımı yaptı ve Acar kurulda raportör olarak görev aldı. Başkan Acar, TOBB Delegesi olarak katıldığı, başkan, yönetim kurulu ile teknik kurul üyelikleri için seçimlerin yapıldığı TSE´nin 57. Olağan Genel Kurulu'nda ise Teknik Kurul üyeliğine seçildi.

GURUR VERİCİ

Başkan Acar, üzerine yüklenen sorunluluğun gereği ile hareket edeceğini belirterek, 'Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin bir üyesi olarak TOBB ve TSE'de göreve layık görülmem ilçemiz ve şahsım adına gurur verici bir durum. Bu artık Havza'nın sesinin Ankara'da daha çok ve daha güçlü olarak anıldığının bir göstergesi. İnşallah üzerime yüklenen sorumlulukların gereğini hassasiyet içerisinde yerine getireceğim' dedi.