Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Vezirköprü İlçesi'ni ziyaret etti. 24 Haziran seçiminin çok önemli olduğunu vurgulayan Zeybek, ülkenin kaderinin oylanacağını dile getirdi.

SATA SATA BİTİREMEDİLER

Milletvekili Zeybek, CHP'nin Türkiye'nin kurtuluşuna ve Cumhuriyet'in kuruluşuna damgasını vurmuş bir parti olduğunu dile getirdi. Zeybek, 'CHP, cehalet, yoksulluk ve geri kalmışlığın panzehri olmuş, ülkenin dört bir yanında yatırım ve yenileşme hareketlerini başlatmış, asıl hedefi muasır medeniyetler seviyesi olmuştur. Bu hedef partimizin en önemli öngörüsüdür. Cumhuriyetin ilanı ile başlatılan kalkınma sürecinde yapılan üretime dönük işletmeleri; AKP iktidarı 16 yıldır satmaya devam ediyor! Fakat satmakla bitiremedikleri, bu varlıklar hangi iktidarlar döneminde ülkemize kazandırılmış? İktidardan bu konuda ses çıkmıyor' dedi.

SEÇİMİN KADERİ SİZİN ELİNİZDE

Hükümetin, ülkeyi yönetemediğini savunan CHP'li Zeybek, 'Ürettirmeyen bir anlayış, sürekli ithalat yolu ile başka ülkelerin üretimine katkı sunuyorlar. Vatandaşın borcu katlanırken sürekli fakirleşmesinin yanında; yönetenler servetlerine servet katarak, zenginliklerini artırıyorlar. Bu seçim diğer seçimlerden farklı ve çok önemli. Cumhuriyet değerlerinin yok edildiği, bütün yetkilerin bir kişide toplandığı yönetim biçimini oylayacaksınız. Unutmayın! Aynı geminin içerisindeyiz. Yetki sizlerde ve ülkemizin kaderi sizin elinizde. Bu yetkiyi kullanın, temel hak ve özgürlüklerinizden taviz vermeyin. Biz ise millet için geliyoruz, artık tamam' diye konuştu.