Dilovası Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarlarının durağı Tepecik Mahallesi oldu. Ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın gerçekleştirdiği İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Duaların okunmasıyla başlayan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 'Bugün bu sofralarda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul etsin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum' dedi.
'24 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem bizler hem de ülkemiz için oldukça önemlidir' ifadelerine yer veren Başkan Toltar, 'Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması ve 2023 hedeflerine koşan Türkiye için hükümetimize desteklerinizi bir kez daha göstermenizi diliyorum. Türkiye tarihinde görülmemiş projeler son 16 yılda yapılmıştır. Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, bazen ekonomik baskılar uygulamaya çalışıyorlar. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye eski Türkiye değil' diye konuştu.