Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığının ortaklaşa düzenleyeceği 'Maziden Atiye Gönül Sofrası' adlı iftar programına Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli de katılacak.

Daha önce 23 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacağı duyurulan iftar programının MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de katılması nedeniyle 28 Haziran 2016 Salı gününe ertelendiği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "23 Haziran Perşembe günü partimiz il başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız ile birlikte düzenlemeyi planladığımız 'Maziden Atiye Gönül Sofrası' adlı iftar programımız Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in de katılması nedeniyle 28 Haziran Salı gününe ertelenmiştir. Genel başkanımızın Samsun'a uzun süredir gelmiyor olması bu vesile ile hem ülküdaşlarımızı hem de Samsun halkını mutlu etmiştir. Genel Başkanımız iftar programında Samsun halkı ve partililerimiz ile bir araya gelecek ve gönül sofrasında hasbihal edeceklerdir. Bu vesile ile tüm Samsun halkını ve ülküdaşlarımızı iftar programımıza davet ediyorum" dedi.