Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) yönetimi, HASİAD Genel Başkanı Fikret Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreterliği ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Samsun Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İŞBİRLİĞİ KONUŞULDU

Yapılan ziyaretlerde HASİAD Genel Başkanı Fikret Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve KOSGEB Samsun Müdürü Nebahat Livaoğlu ile görüşerek ilçenin kalkınması için yapılabilecek işbirliği hakkında istişare yaptı.

DESTEK VERECEKLER

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Genel Başkanı Fikret Bıyık, ilçe adına önemli görüşmeler gerçekleştirildiğini belirtti. Bıyık, 'İnşallah yapmış olduğumuz görüşmeler ve her iki kurumla yapılacak olan iş birliktelikleri ile ilçemiz adına güzel sonuçlar alacağız. Öncelikli hedefimiz; ilçemizin potansiyellerini belirlemek ve bu potansiyelleri harekete geçirerek, Havza'nın daha hızlı bir şekilde kalkınmasına yardımcı olmak. Bu amaçla konularında uzman OKA ve KOSGEB ile yapacağımız işbirliğini önemsiyoruz. Yapılan görüşmeler ilçemiz adına olumlu geçti ve her iki kurumuz da ilçemizde yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirtti' şeklinde konuştu.