AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde bir dizi program gerçekleştirerek, hemşehrileri ile bir araya geldi. İlçelerde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluşan Milletvekili Köktaş, kendisine iletilen talepleri de not alarak takipçisi olacağını iletti.

REFAH YÜKSELDİ

Köktaş, bu programda gerçekleştirdiği konuşmada, "Milletimizin büyük destekleri sayesinde 16 yıldır ülkesine büyük hizmetler yapan AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, büyük ve güçlü bir ülke haline geldi. Demokrasi ve özgürlük başta olmak üzere, siyasi istikrarın sağladığı güven ve kalkınmayla milletimizin refahı yükseldi. Türkiye'nin ve milletimizin güçlü olması aynı zamanda bölge ülkeleri için de büyük bir güvence haline geldi" dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE

İnsanların huzuru için gösterdikleri fedakarlığı tüm dünyanın gördüğünü söyleyen Köktaş, "Biz her zaman mazlum ve mağdurların yanında olduk, bundan sonra da yolumuzda, istikametimizde hiçbir sapma-savrulma olmadan devam edeceğiz. 16 Nisan halk oylamasında milletimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine 'evet' diyerek bu değişikliği onayladı. Bu karar ile birlikte, kuvvetler ayrılığı, demokrasi ve özgürlükler temelinde daha güçlü hükümet, daha güçlü Meclis'e sahip Türkiye'nin kapılarını da açmış oldu" ifadelerini kullandı.

KARAR GÜNÜ

24 Haziran'da güçlü bir iktidar için milletin kararına başvuracaklarını vurgulayan Köktaş, 'Milletimiz kendi içinden çıkan kadrolara her zaman güvendi ve destekledi. 24 Haziran'da da inşallah milletimiz tekrar en büyük desteği vererek, Türkiye üzerindeki kirli oyunları bozacak. Bununla birlikte millet iradesi için en güçlü şekilde yönetimin oluşmasını sağlayacağız. Ekonomik ve siyasi istikrarla Türkiye yarınlarına daha güçlü ve kararlı gidecek. Bizim yapacak işimiz çok, ülkemizin geleceği için çok daha büyük projelerimiz, yatırımlarımız çalışmalarımız var" sözlerini kaydetti.