24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çarşamba İlçesi'nde esnaf ziyaretleri ve halk toplantıları gerçekleştiren Usta, 'Cumhur İttifakı' hakkında bilgiler verip, halktan destek istedi.

DESTEK İSTEDİ

Usta, MHP Milletvekili Adayı Erdem Okan ile birlikte Çarşamba Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimler hakkında muhtarlarla sohbet eden Usta, 'Samsun'un sorunlarını benim kadar dile getiren başka bir vekil yok' dedi. Bu yüzden 24 Haziran seçimlerinde muhtarlardan oylarını bekleyerek, Cumhur İttifakı'na destek vermelerini istedi.

EKONOMİYİ KONUŞTULAR

Usta, Muhtarlar Derneği ziyareti sonrası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Usta, Başkan Yılmaz ile Türkiye ekonomisi ve ekonomiye dış güçlerin etkisi hakkında hasbihal etti. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin sorularını yanıtlayan Usta, daha sonra Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney ile ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile bir araya geldi.

CEMAATLE BULUŞTU

Ziyaretlerini tamamlayan Usta, Çarşamba'da bulunan esnafla bir araya gelerek milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Cumhur İttifakı'na destek beklediklerini belirtti. Çarşamba ziyaretini tamamlayan Usta, Atakum Esnaf Kredi Kefaleti Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek' in düzenlediği iftar programına katıldı. İftar yemeğinin ardından yine Atakum İlçesi'nde bulunan 75. Yıl Camii'nde teravih namazını kılan Usta, namaz sonrası cami cemaatiyle buluştu.