Berkin Kara Gıda ve Turizm A.Ş. bünyesinde bulunan CP Piliç Karadeniz Bölge Distribütörlüğü Çiftliğiniz Şarküteri Marketleri ve tatilebekleriz.com ekibi Samsun Park Inn By Radisson otelde iftar programında buluştu. İftar sonrası Mavitaç Bio-Psiko-Sosyal Hizmetler Enstitüsü tarafından Cesur Ceylan yönetiminde katılımcılara IMC tekniği ile "takım çalışması 1" eğitimi verildi. Katılımcıların hem öğrendiği hem eğlendiği renkli görüntüler çıktı.

KARA'YA TEŞEKKÜR

Eğitimci Cesur Ceylan, 'Eğitimlerin önceliği, kişinin kendini değerli hissetmesi temelinde şekilleniyor. Kendini değerli hisseden ve bunun farkında olan birey zaten hem iş hem sosyal yaşamında başarılı olur. Genelde iş hayatında, işverenlerin personele gelişimsel herhangi bir katkı sunmadan, en üst düzeyde verim bekliyor, bu durum uzun vadede çözülmesi güç sorunlara yol açıyor. Bu durumun farkında olan genç iş adamı Berkin Kara'ya bu nedenle ayrıca teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

ÖZEN GÖSTERİYORUZ

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Berkin Kara ise Mavitaç ile yaptıkları eğitim işbirliğinden son derece memnun kaldıklarını ve iş hayatında sürekli bir gelişimin şart olduğunu ifade etti. Kara, 'Yakın gelecekte 'Çiftliğiniz' markası ile franchise şubelerinin açılışlarını yapacağız, büyürken sistemli ve planlı davranmaya özen gösteriyoruz. Bunun en önemli ayağı ise kişisel gelişim… Samsun'da bu düzeyde bir eğitim ekibinin olması büyük şans, faaliyet alanlarını geliştirirken destek almaya devam edeceğiz. Çiftliğiniz markası ile tüketiciye, çiftlikten sofralara sağlıklı ürünler sunarken, 'Biz işimizi ailelerinize neşe ve muhabbet getiren sofralarınıza adadık' sloganıyla yola çıktık. Eğitimci ekibe ve özellikle Cesur Ceylan'a teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Program sonunda eğitim farkındalığı ve eğitime verdiği önemden dolayı Berkin Karaya, Mavitaç plaketi sunuldu.