AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında Bafra İlçesi'nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'in de eşlik ettiği gezi kapsamında Bilgin'in ilk durağı Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği oldu. Burada dernek yöneticileriyle görüşen ve sohbet eden Bilgin, daha sonra ilçede sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

KRİTİK VİRAJ

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildiğinde Türkiye'nin hızına yetişmenin mümkün olmayacağını dile getiren Bilgin, "Önümüzde yeni ve güçlü Türkiye olma yolunda kritik bir viraj var. İnşallah, 24 Haziran seçimlerinde milletimizin desteğiyle sistem değişikliğini güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yeni sistem ile birlikte Türkiye hem siyasi hem ekonomik alanda istikrarlı bir yapıya kavuşacak. Aziz milletimizden Türkiye'nin hedeflerine daha hızlı ulaşması için 24 Haziran'da sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü bir meclis desteğiyle seçmelerini istiyoruz" dedi.

BAFRA KEŞFEDİLMELİ

Bafra'nın tarım ve turizm yönünden önemli potansiyelleri olduğuna da vurgu yapan Bilgin, "Kızılırmak Deltası tam bir cennet. Buradaki kuş türleri turist çekmeye yeter. Asarkale, Nebiyan Dağı, barajlar önemli turistik yerler. Tur şirketlerine burayı keşfettirmeliyiz. Ancak konaklama tesisleri yok. Konaklama tesisleri olduğunda gelecek turist en az bir gün burada kalır. Bu da ilçemize, esnaflarımıza ekonomik katkı sağlar. Bafra sahip olduğu tarım ve turizm gibi potansiyellerle Samsun'un en önemli ilçelerinden biridir. Bafra Pidesi, Bafra Nokulu'nun lezzetini Samsunla sınırlı bırakmamalıyız. Bafra'nın potansiyellerini ortaya çıkarmalı ve ekonomik değere dönüştürmeliyiz" diye konuştu.