Alaplı Fiskomar Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine; Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Başkan Yardımcı, Birim Müdürleri, Memurlar, İşçiler, Taşeron İşçiler, itfaiye Çalışanları ve aileleri katıldı. Yemek öncesi alandaki tüm sofraları gezen Başkan Tekin ve eşi; Belediye personelinin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi.
iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkan Nuri Tekin, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtip, personel ve ailelerinin Ramazan ayını tebrik etti. Alaplı için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini anlatan Tekin, hep birlikte Alaplı'lıları güzel, kalıcı hizmetler getirmek ve sunmak için var gücüyle çalışacaklarını belirtti.
Daveti üzerine iftar yemeğine icabet ettikleri için tüm personele teşekkürlerini sunan Tekin, 'İlçemize en iyi hizmeti ve en kalıcı hizmeti beraber yapacağız. Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız, çalışmak zorundayız.Alaplı halkı bizlerden hizmet bekliyor' şeklinde konuştu.