AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gerçekleştirdiği "Halk Buluşması"nda vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, iletilen konuların çözümü noktasında yardımcı olmaya gayret gösterdi. 16 Nisan'da yapılan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasının ardından TBMM'de genel kurul çalışmalarına katılan, verilen aranın ardından tekrar Samsun'a gelerek zamanını hemşehrilerine ayıran Milletvekili Köktaş, İl Başkanlığı binasında bulunan milletvekili odasında biraraya geldiği vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

PARTİ BAĞI KURULACAK

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hala sandıktan çıkan sonucu kabul etmediğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "CHP, milletimizin sandıkta verdiği karara hala itibar etmiyor, ne zaman milletin kararına güvenirlerse, saygı duyarlarsa o zaman onlara iktidar yolu gözükür. 16 Nisan'da değişim sürecini başarıyla tamamlayan Türkiye, artık vesayet ve statüko sisteminden kurtulmuş, ayağındaki son prangayı da çözmüştür. Bundan sonra koalisyonlar tarihe gömülecek, tek başına güçlü iktidarlar ülkenin başına yönetime gelerek daha hızlı karar alınacak ve ülkenin kalkınmasındaki engeller daha rahat aşılacaktır. YSK referandum sonuçlarını resmi olarak açıklamasından sonra muhtemelen liderimiz, parti kurucumuz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'da parti ile bağını kuracak, parti üyeliğini gerçekleştirecektir" dedi.

2019'A HAZIRLANMAYA BAŞLADIK

Seçim sonuçlarının teşkilatların her kademesinde tekrar analiz edildiğini belirten Köktaş, "Bu değerlendirmeler sonucunda da yol haritamızı tekrar belirleyerek 2019'a ciddi bir şekilde hazırlanacağız. 2019'un daha güçlü ve daha başarılı geçmesi için her seçimde olduğu gibi ertesi gün yine çalışmalarımıza başladık. Her zaman ifade ediyoruz, biz seçimden seçime değil, her zaman sahada ve milletimizin arasındayız" ifadelerine yer verdi.