Havza Ziraat Odası Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Hoşgör Düğün Salonu'ndaki iftar programına Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz, CHP Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Kemal Zeybek, Havza Cumhuriyet Savcısı Tolga Kiremitçi, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, CHP İlçe Başkanı Ertaş Çoban, esnaf odalarının başkanları ve davetliler katıldı.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

İftarda konuşan Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu ve çiftçilerin birlik, beraberlik içinde olmasının önem taşıdığını belirterek, 'Oda olarak bu bilinç ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Amacımız çiftçimize en kaliteli hizmeti, en iyi şekilde vermek. Bunları yaparken de yine en büyük gücü çiftçimizden almaktayız. Davetimize katılan herkese şahsım, yönetimin ve üyelerim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum' diye konuştu.

İŞ GÜCÜ KAYBI VAR

Başkan İkiz ise birlik ve beraberlik içinde olmasının önem taşıdığını ifade etti. İkiz, 'Ziraat Odamız ilçemizin en önemli ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri. İlçemizde göç sorunu ve onun bir sebebi olarak tarımsal üretim ve iş gücü kaybı var. İnşallah ilçemizde ve organize sanayi bölgemizde yapılacak yatırımlar ile göçü durduracağız' ifadelerini kullandı.