Protokol kapsamında Özel Anadolu Hastanesi ortaklarından Levent Bilir ve Halkla İlişkiler sorumlusu Ezgi Oktaş, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.
Başkan Kazım Kurt ve hastane ortaklarından Levent Bilir tarafından karşılıklı olarak imzalanan protokol töreninde bir konuşma yapan Kurt, 'Odunpazarı Belediye çalışanlarımız ve birinci derecede yakınlarını ilgilendiren Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ile bir sağlık protokolü imzaladık. Burada amacımız sağlık hizmetlerinin daha düzenli ve bilinçli bir şekilde alınması için bir ayrıcalık tanıyoruz. Bu ayrıcalıklardan dolayı Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi yetkililerine ve Levent Bilir hocama teşekkür ediyorum. Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına ciddi bir indirim yaptılar. Biz de çalışanlarımızın daha iyi bir şekilde sağlık hizmeti almaları için bu protokole imza attık. Bu protokolle birlikte Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına yüzde 30'a kadar indirim sağlanacak' ifadelerini kullandı.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ortaklarından Levent Bilir ise Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a imzalanan protokol için teşekkür etti.