Kaliteyi şıklıkla buluşturan İder Mobilya, Türkiye'de ve yurt dışında bulunan 28 mağazası ile mobilya sektörüne yön veriyor. Yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak ve ev aksesuarlarından oluşan zengin ürün gamı ile faaliyet gösteren İder Mobilya, kaliteyi uygun fiyata sunmaya devam ediyor.

CAZİP FİYAT AVANTAJLARI

Cazip fiyat avantajları ile yaza merhaba dediklerini söyleyen İder Mobilya Samsun Şubesi Mağaza Müdürü Serkan Ak, 'Yaz sezonuna cazip fiyatlarla girdik. Kaliteli, şık ve modern tasarımlarımızı, peşin fiyatına 12 ay taksit avantajı ile tüketici ile buluşturuyoruz. Yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak, ev aksesuarları ve tamamlayıcı ürünlerden oluşan zengin ürün gamımızla hizmet veriyoruz. Ürünlerimize sadece takım halinde değil, tek bir parça halinde sahip olma imkanı sağlıyoruz. Sunduğumuz zengin renk ve kumaş seçeneklerine sahip mobilyalarımız ve farklı ürünlerimizi birbiriyle kombinlemek çok kolay. Uygun ödeme koşullarıyla Türk halkının satın alma alışkanlıklarını değiştiren bir firma olarak; evlenecek çiftlerin, evini yenileyeceklerin ve tüm mobilya severlerin ilk tercihi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

SEKTÖRE YÖN VERİYORUZ

İder Mobilya'nın 28 yıllık deneyimi ile sektöre yön verdiğini dile getiren Ak, 'İlk mağazasını 2003 yılında İstanbul Kazasker'de açan firmamız, Türkiye'de ve yurt dışında bulunan toplam 28 mağazası ile doğrudan kullanıcılarıyla buluşmaktadır. Kendi imalatımız olan kaliteli ve modern mobilya tasarımlarımızı uygun fiyatla tüketicinin beğenisine sunmaktayız. Satış öncesi ve sonrasında sağladığımız müşteri memnuniyeti ile farkını ortaya koyan bir firma olarak, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda kendimizi sürekli yenileyerek Türkiye'deki mobilya sektörüne yön vermekteyiz' şeklinde konuştu.

YENİLENEN VE GELİŞEN BİR MARKA

İder Mobilya'nın kendini sürekli geliştiren bir marka olduğunu kaydeden Serkan Ak, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'İder Mobilya olarak, fabrika satış mağazası konseptimizi showroomlarımızda uyguluyor, uygun fiyat politikamız ve ürün kalitemizle sektördeki etkinliğimizi devam ettiriyoruz. Hızlı sevkiyat ile yurt içi ve yurt dışındaki tüm müşterilerimize kısa sürede teslimat yapıyoruz. Kendini sürekli geliştiren bir marka olarak, yeni hedeflerimizle emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz.'

Mehtap YILDIZ