AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Samsun Şubesi üyeleri ve gençlerle bir araya geldi. Zübeyde Hanım Konağı'nda, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in eşi Nimet Genç'in yanı sıra KADEM Şube Başkanı Meral Kıvırcı ile AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu'nun da katıldığı sohbet programında kadın ve gençlerle iftar sonrası çay içen Bilgin, bir iş kadını olarak tecrübelerini Samsun'un yararına kullanmak istediğini söyledi.

SORUMLULUĞUMUZ VAR

Siyasette yeni olmadığını belirten Bilgin, "Bugüne kadar elde ettiğim gerek siyasi, gerek iş kadını olarak deneyimlerim ve gerekse sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarımla elde ettiğim bilgi, deneyim ve tecrübelerimi şehrimizin yararına kullanmak için bu yola çıktım. Allah bize milletvekilliğini nasip eder ise AK Parti'nin var olan hizmet bayrağının şehrimizde daha ileriye gitmesine katkı vermek istiyorum. Vatandaş olarak hepimizin memleketimize karşı sorumlulukları var. Şehrime ve ülkeme olan borcumu ödemek için, gayretimi ve tecrübelerimi harcamak arzusundayım" ifadelerini kullandı.

KADINLARIN SESİ OLACAĞIM

Samsun'un bir çocuğu olarak şehrin sorunlarını, kaynaklarını, avantajlarını, dezavantajlarını iyi bildiğini ifade eden Bilgin, "Bu noktada gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, köylerimiz, ilçelerimiz için, istihdam, bilişim gibi alanlarda şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelerim var. Bir kadın olarak Nene Hatun'un, Nezahat Onbaşı'nın, Şerife Bacı'nın bize bıraktığı bu emaneti geleceğe taşımak boynumuzun borcu. Bu konuda bir kadın olarak, seçildiğim takdirde kadınlarımızın Meclis'teki sesi olacağım ve kadınlarımız için birlikte özel çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.