Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Samsun'un önemli kuruluşlarından Aydıner Grubu'nun bünyesinde bulunan Aybet Beton firmasını ziyaret etti. Aybet Beton Genel Müdürü Güngör, Piraziz'in davetleriyle personel ve grup çalışanlarıyla bir araya gelen Okan, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi ile birlikte Meclis'in büyük önem kazanacağını vurguladı.

İLK ADIM OLACAK

Yeni sistemle birlikte Türkiye'nin istikrarlı şekilde yönetilmesinin önünün açılacağını dile getiren Okan, 'Ülkemizin üzerinde emelleri olan dış güçler ve içerdeki uzantıları, 15 Temmuz'da başaramadıklarını ekonomik saldırılarla gerçekleştirmek istiyorlar. Milletimizin yine tüm planları altüst edeceğine ve bunun ilk adımını ise 24 Haziran'da atacağına inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

İŞÇİLERE ANLATTI

Erdem Okan, çalışma hayatında yönelik seçim beyannamelerinde yer alan vaatleri işçilerle paylaşarak, 'İşçi ile işveren haklarının dengeli bir şekilde korunmasının yanında, işin korunmasını da dikkate alan politikalar tanzim edeceğiz. İş gücünün niteliğinin yükseltilip etkin kullanılmasıyla birlikte daha fazla üretim sağlanacak. İşverenin üzerindeki vergi yükü azaltılarak, işçilerimizin daha fazla ücret alabilmesini sağlayacağız. Bu sayede işçi kardeşlerimiz daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürmeye imkanı bulacak. Daha fazla teşvik, daha fazla üretim ve daha fazla ücret politikasını, Meclis'te güçlü bir MHP'nin gerçekleştirebileceğine inanıyoruz' şeklinde konuştu