AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin'in bu seferki durağı İlkadım İlçesi oldu. Seçim çalışmaları kapsamında İlkadım'da vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek isteyen Bilgin, önce gençlerle bir araya geldi, ardından ise Yenidoğan Mahallesi'nde Şehit Nuh Özdemir'in ailesini ziyaret etti. Şehidin emaneti minik Nuh ile bir süre oynayan Bilgin, Özdemir'in ailesi ile sohbet etti.

PAZAR ESNAFINI GEZDİ

Daha sonra Kıran Mahallesi'ndeki pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilgin, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan destek ve dualarını istedi. Bilgin, "Siyasi anlamda 'Türkiye Vakti' diyerek yola çıktığımız bu dönemde, Türkiye olarak hedeflediğimiz çok önemli hususlar var. Türkiye 16 yılda her alanda çok büyüdü ve çok güçlendi. Yakaladığımız istikrarı ve büyümenin kıymetini bilerek yola devam edeceğiz. Şimdi daha da güçlü olmanın zamanı" dedi.

HEDEF 400 MİLLETVEKİLİ

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız" diyen Bilgin, "24 Haziran'da daha güçlü Türkiye'nin temeli atılacak. Bizim birinci önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanı yapmak. Bunu tabi ki güçlü Meclis ile sağlayabiliriz. Bu yüzden 400 milletvekili sayısını yakalamamız gerekiyor ki, Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2023 hedeflerine çok rahat bir şekilde ilerleyebilelim. Ben Samsunlu hemşehrilerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin bu seçimde de artarak devam edeceğine inanıyorum" diye konuştu.