Gaziantep'in tatlı çeşitlerini şehrimize taşıyarak lezzet elçiliği yapan Gaziantep Fıstık Künefe, Samsunluları gerçek künefe lezzeti ile buluşturuyor. Gaziantep Fıstık Künefe, hizmete açtığı üçüncü şubesi ile köz ateşinde pişen tadına doyulmaz künefe çeşitlerini lezzetseverlerin beğenisine sunuyor.

KÖZDE KÜNEFE KEYFİ

Gaziantep Fıstık Künefe Denizevleri şubesinin, köz ateşinde pişen künefenin eşsiz lezzetini Samsunlularla buluşturduğunu belirten işletme ortağı Yusuf Semiz, "Közde künefe, Gaziantep'e has bir yöntemdir. Köz ateşi, künefenin lezzetine lezzet katıyor. Türkiye'de birkaç ilde yapılan közde künefe, Karadeniz'de sadece Denizevleri şubemizde yapılmaktadır. Közde künefe de olduğu gibi diğer tatlı çeşitlerimizde de kullandığımız tüm malzemelerimizi Gaziantep'ten en doğal ve en taze haliyle getirtiyoruz. Gaziantepli profesyonel ustalarımız tarafından usulüne uygun hazırlanan tatlı çeşitlerimizi, günlük olarak en taze şekliyle müşterilerimize sunuyoruz' dedi.

LEZZET ELÇİSİYİZ

Gaziantep Fıstık Künefe hakkında açıklamalarda bulunan Hüseyin Semiz ise, 'İşletmemiz Gaziantep merkezli çalışmaktadır. Gaziantep baklavası, kadayıfı, künefesi, tatlı çeşitleri ve mutfak sunumları ile dünyada bir numara. Dünyanın gastronomi başkenti olan Gaziantep'in künefe ve tatlı çeşitlerini Samsun'a taşıyor, Gaziantep ve Samsun arasında lezzet elçiliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gaziantep Fıstık Künefe, Samsun'da kendi imalathanesinde eşsiz baklava ve künefe çeşitlerini üreten bir firmadır. Ürünlerimiz, Gaziantepli ustalarımız tarafından usulüne uygun olarak hazırlanmaktadır. Baklava grubumuz üretim firmamızdan şubelerimize dağıtım yapılmakta, künefe çeşitlerimiz ise sıcak yenmesi gerektiği için her şubemizin bünyesinde bizzat hazırlanmaktadır' şeklinde konuştu.

Mehtap YILDIZ