Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Platform üyelerinden ortaya koydukları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, 'Enerji dolu olmanız ve toplumun beklentilerine dönük yeni yaklaşımlar sergilediğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Sosyal hayatın tüm renklerini içerisinde barındırmanız ve gençlik üzerine yaptığınız farkındalık çalışmaları için sizleri tebrik ediyorum' dedi.
Genç platformun ortaya koyduğu hizmetleri takdir eden Başkan Karaosmanoğlu, 'Ülkemizin ve kentimizin kalkınması, gelişmesi ve huzurlu bir şekilde yoluna devam etmesi için dertlenmeniz beni çok mutlu etmiştir. Gelecek muhakkak ki gençlerimizindir. Çalışmalarınızda size başarılar dilerken özellikle gençliğe yoğunlaşmanızı sizlerden istiyorum. Ortaya koyacağınız ve geniş bir gençlik kitlelerini etkileyecek sürekli ve verimli her projenizde sizlerin yanındayım, destekçisiyim. Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin sosyal projeler başta olmak üzere gençlik alanında hayata geçirdiği projelerle örnektir. Yıllardır ortaya koyduğumuz bu anlayış ülkemizde bir ekol ve yerel yönetim anlayışı olmuştur' dedi.
Türkiye'nin en büyük itici gücünün gençlik olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, 'Gençlerimizden bir gününü, bir saatini, bir anını dahi boşa geçirmemelerini istiyorum. Bizim gençlik konusunda kızıl elmamız var. Sanatı, kültürü, estetiği ve her alanda ortaya koyacağı çalışmalarla zirvede bir gençlik istiyoruz. Kendilerini tek bir alanda değil bütün alanlarda geliştirmelerini istiyoruz. İşte bu da sizin gibi platformlar sayesinde olacağını da biliyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.
Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz ziyarette Başkan Karaosmanoğlu'na günün anısına tablo da hediye etti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.