MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Usta, Cezaevi Minibüs Durağı ve S.S 44 Nolu Kurupelit Kampüs Minibüs ve Küçük Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri için Cumhur İttifakı'na destek vermelerini istedi.

DESTEK İSTEDİ

Usta "Samsun bizim seçim bölgemiz. Buradaki halkın, esnafın bütün sorunları benim önceliğim. Bu duyarlılık bizim en başından itibaren yönümüz oldu. Meclis'te yapmış olduğumuz çalışmalarda bunu destekliyor. Bu yüzden milletvekili seçimlerinde Meclis'te güçlü bir ses olabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vermenizi istiyorum' ifadelerini kullandı.

USTA AYVACIK'TA

Ayvacık'ta pazar ve esnaf ziyaretinde bulunan Usta, Ayvacık MHP İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Yemeğe, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, milletvekili adayları Erdem Okan ve Mine Aktaş, Ayvacık muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Usta, "24 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacak, bizi Millet Meclis'ine güçlü gönderirseniz bu ülke geçmişteki sıkıntılarını tekrar yaşamayacak. MHP bu ülkenin güvencesi' diye konuştu.

Teravih namazını Dikbıyık Merkez Cami'nde kılan Usta, namaz sonrası cami cemaati ile çay sohbeti yaptı.