AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Vezirköprü İlçesi'nde bir dizi program gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarları Derneği ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nı ziyaret ederek, yönetimleri ile bir araya gelen Köktaş, ilçede esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluştu. Vezirköprü Cumhuriyet Meydanı'nda kendisi tarafından verilen iftar yemeğinde hemşehrileri ile buluşan Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti.

PROJELERİMİZLE HEDEFE

Milletvekili Köktaş, 'Bizim siyasetimiz insan odaklı hizmet siyasetidir. AK Parti'nin referansı geçtiğimiz 16 yılda yaptıklarıdır. Hiç bir zaman yaptıklarımızla yetinmedik, 'üstüne ne koyabiliriz' hesabı içinde olduk. Önümüzdeki 5 yıl için de seçip beyannamemize aldığımız projemizle milletimizin karşısına çıktık. Eğitimden sağlığa, kültürden spora, ulaştırmadan savunma sanayine, ekonomiden tarıma kadar her alanda ülkemizi 2023 hedeflerimizle buluşturacak projelerimizi 25 Haziran'dan başlayarak hayata geçireceğiz inşallah' diye konuştu.

İSTEMİYORLAR

Türkiye'nin istikrar sayesinde güzel bir noktaya geldiğini kaydeden Köktaş, 'Koalisyon dönemlerini hatırlayın. Eski dönemlerde ülkemiz ayağa kalmaya çalıştığında, hemen bir darbe yapılırdı ve Türkiye'nin 30 yıl geri gitmesi sağlanırdı. Türkiye'de darbeler asla rastgele yapılmaz, hepsinin mutlaka bir sebebi vardır. Türkiye ne zaman demokraside ve ekonomide atağa kalksa, hemen darbe zemini hazırlanıyor, ardından uygulanıyor. 1970'de, 1980'de, 1997'de bunu yaşadık. AK Parti döneminde de elektronik muhtırayla başlayan, 17-25 Aralık olayları ve 15 Temmuz'da hain darbe girişimiyle kanlı bir şekilde zirveye ulaşan sıkıntılara maruz kalındı. Fakat artık devir eski devir değil. F16'larla, helikopterlerle, tanklarla, silahlarla saldırdılar. Ama milletimiz onların önünde eğilmedi, istikrarına ve istikbaline sahip çıktı' şeklinde konuştu.

BÜYÜK MİTİNGE DAVET

Türkiye'nin şahlanacağını ifade eden Köktaş, 'Elde ettiğimiz tecrübeler ışığında cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Milletimizin birliğini, dirliğini daim kılmak için, bayrağımızın göklerde hep dalgalanması, ezanlarımızın semalarda hep yankılanması için 24 Haziran'da hem Cumhurbaşkanlığında hem de Meclis'te en güçlü şekilde her seçimde olduğu gibi yine destek istiyoruz. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran 2018 Pazartesi Samsun'a geliyor. Saat 14.00'da Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla buluşacak. Bu tarihi buluşmaya tüm halkımız davet ediyorum' sözlerini kaydetti.