Ladik Belediyesi, 'Gelin Beraber Olalım' ve 'Aynı Sofrada Buluşuyoruz' sloganlarıyla toplumun her kesiminden insanı iftar sofrasında buluşturarak, çeşitli etkinlikler eşliğinde vatandaşlara güzel bir ramazan yaşatıyor. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, tasavvuf müziği eşliğinde oruçların açılmasıyla devam etti. Gülistan İlahi Grubu'nun seslendirdiği ilahiler ve Hacivat-Karagöz'ün 'Ramazan Davulcusu' oyunu ile ilçe halkı, renkli ve güzel bir ramazan akşamı yaşadı.

EN GÜZEL AYLARDAN BİRİ

İftar programlarına katılan ve vatandaşlarla oruç açan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 'Kardeşlik ikliminde bir arada iftar yapmanın hazzını yaşıyoruz. Ramazan ayı, insanların manevi duygularını artıran en bereketli ve en güzel aylardan biri. Bizler de bu vesileyle halkımızı, ramazanın bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımıza güç katmak için iftar soframızda buluşmaya davet ettik. Onlar da bizleri kırmayıp, davetimize teşrif ettiler. Halkımızla iftar sofralarında bir araya gelip birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdik. Bu akşam Ladik Belediyesi olarak ramazan ayının ruhuna uygun bir iftar programı gerçekleştirdik. Ramazan ayında muhtaç ailelere de ulaşıyoruz. İhtiyaç sahiplerini rencide etmeden yanlarında oluyoruz. Rabbim bizleri tekrar böyle güzel günlere erişmeyi ve birlik beraberlik içerisinde iftar sofralarımızda buluşmayı nasip etsin' şeklinde konuştu.

İftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kaymakam Emrah Uzun, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, şehit aileleri, gaziler, engelli vatandaşlar ve aileleri, mahalle muhtarları ve ilçe halkı katıldı.