İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nın, İstiklal Caddesi üzerindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

SAMSUN 'MİHENK TAŞI'

Açılışta söz alan İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, "Samsun cesur ve mert insanların şehri. Samsun kurtarılan değil, kurtaran şehir. Bu nedenle Samsun'un mihenk taşı olacağına inanıyorum. Bu harekette bizimle birlikte yürüyen arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

DAHA FAZLA ÇALIŞILA CAK

Daha sonra söz alan İYİ Parti Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, "İbrahim, Ömer, Fatih, Recep kardeşlerimiz burada olmasalar da burada kardeşleri var. Onlar rahat olsunlar, davamızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Her zamankinden daha fazla çalışacağız. Samsun'da ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmayacağız. İçinde bulunduğumuz kötü ortamdan çıkıp bir an önce normalleşmeye ihtiyacımız var. Bu kutuplaşma ortamından bir an önce dönmeliyiz. Hastane yaptılar, içinde doktor yok. Büyük adalet binaları yaptılar, içinde adalet yok. Büyük şeyler yaptınız ama milleti unuttunuz. Yasaklarla, yoksullukla, yolsuzlukla mücadele edeceğiz dediniz, bugün üçünün de altını doldurmakta zorlanıyorsunuz. Bırakın bunları, insanlar fikirlerini bile ifade etmekte zorlanıyor. Bu kötü durumu değiştirmenin bir yolu var. 24 Haziran'da gereğini yapmak. Hem sandığa gideceğiz hem de sandıklara sahip çıkacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Barış BUDANOĞLU