Dilovası Belediyesi'nin her mahallede kurulan iftar sofralarının bir yenisi Demirciler Mahallesi'nde kuruldu. Gönül sofraları olarak adlandırılan iftar yemeği etkinliği, ev sahipliğini Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Demirciler Mahallesi meydanında düzenlenen İftar programına Başkan Karabacak'ın yanı sıra, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Duaların okunmasıyla açılan iftar programında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 'Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergelerinden biri olan ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz gönül sofralarımızda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum' dedi.
'Anadolu'nun dört bir yanından gelerek güzel bir mozaik oluşturan ilçemizde kardeşliğin en güzel duygularını hep birlikte yaşıyoruz' ifadelerine yer veren Başkan Toltar, 'Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Son 16 yılda İlçemizle birlikte ülkemizde çok büyük hizmetler yapılmaktadır. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan güvenliğe kadar birçok prestij projeler hayata geçmektedir. Ülkemizde yapılan bu dev projelerden rahatsız olanlar var. İçimizde de eski Türkiye özlemini isteyenler var. Ancak 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem bizler hem de ülkemiz için oldukça önemlidir. Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması prangalarından kurtulması için çok önemlidir. Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, birileri ekonomik baskılar uygulamaya çalışıyorlar. Ama şu bir gerçek ki artık Türkiye eski Türkiye değil. Dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız ile her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor' diye konuştu.