Haber Medya Grubu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliği ile geleneksel olarak düzenlenen, 153 devlet lisesi ve 34 özel liseyi kapsayan Liselerarası 19 Mayıs Bilgi ve Genel Kültür Yarışması'nda, Samsun Özel Final Okulları öğrencileri il birincisi oldu. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ve Haberaks TV Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci tarafından, öğrenciler Berkay Semiz ve Baran Altun'a başarı belgesi ve madalya takdim edildi.

GELECEK SİZLERE EMANET

Ülkenin geleceği için gençlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Şenocak, "Çocukların başarısına katkı sağlayan bu tarz yarışmalar gerçekten çok önemli. Öğrenciler, yarışırken aynı zamanda bilgi dağarcıklarını da geliştiriyor. Başarılarınızla gurur duyuyoruz, ülkemizin geleceği sizlere emanet. Sizler ileriye gittikçe biz de ilerleyeceğiz. Bu başarılarınızın her daim artarak, devam etmesini temenni ediyorum' ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Demirci ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yakın Doğu Üniversitesi'ne işbirlikleri nedeniyle teşekkür etti. Okul yönetimine de başarıları nedeniyle plaket hediye edilirken, Yakın Doğu Üniversitesi yetkilisine ise teşekkür plaketi verildi. Öğrenciler, yarışma ödülü olarak ise KKTC'de bir haftalık kültür ve tarih gezisine katılacak.

Şükrü Berk ASKAR