Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Grup Başkanvekili ve MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Kavak esnafıyla bir araya geldi. Esnafı gezip Cumhur İttifakı'nı anlatan Usta, MHP için de milletvekili seçimlerinde destek beklediğini söyledi.

ÜLKENİN MENFAATİ İÇİN

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Milliyetçi Hareket Partisi'ni daha önce iyi anlayamayanlar 15 Temmuz'dan sonra artık daha iyi anlamışlardır. MHP kısa dönem siyasi çıkarlarla hareket eden değil, milletin menfaatini ülkenin menfaatini düşünen bir siyasi parti' şeklinde konuştu.

USTA'YA BÜYÜK İLGİ

İftar programının ardından Havza'nın Şeyler, Çelikalan, Erikbelen ve Belalan mahallerini de ziyaret eden MHP'li Usta, kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında kalabalığa bir miting düzenledi. Kalabalık karşısında duygulandığını belirten Usta, "İnşallah 24 Haziran seçimleri sonrası bize güvenip, oy verenlerin güvenlerini ve isteklerini boşa çıkarmayacağız. Biz sonuna kadar sizlerin yanındayız, sizleri mahcup etmeyeceğimizden şüpheniz olmasın. Siz yeter ki milletvekili seçimlerinde mührü Üç Hilale basın" dedi. Usta, ziyaretlerini alkışlarla uğurlanarak sonlandırdı.