MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim çalışmaları kapsamında Canik İlçesi'ndeki Eski Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Okan, sanayi esnafının önemli problemleri olduğunu vurgulayarak, bu sorunların çözüme kavuşacağını kaydetti.

DERTLERİNİ BİLİYORUZ

Okan, Samsun'a katma değer katan, ekonomisine katkı sağlayan sanayi esnafının dertlerini bildiğini aktardı. Okan, 'Yereldeki bu sıkıntıların yanı sıra ülkemiz üzerindeki ekonomik saldırılar esnafımızı, maddi olarak yormuş durumda. Çözüm önerilerimiz hazır. Esnaflarımızı borç ve faiz sarmalından kurtararak, üstlerindeki vergi ve prim yükünü hafifleteceğiz. Bu sayede esnafımız rahat bir nefes alacak" diye konuştu.

MİLLETİN SESİ

Tekkeköy İlçesi'nde Kuloğlu ailesinin verdiği iftara katılan Okan, teravih namazından önce Kutlukent bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'nin 24 Haziran'da tarihi bir seçime doğru ilerlediğini belirten Okan, "Cumhur İttifakı, bu milletin sesi, vicdanı, aklı ve ta kendisi. Gittiğimiz her yerde halkımız, gösterdiği ilgi ve teveccühle bunu bize hissettiriyor. Tekkeköy, şehrimizin sanayi ve üretim alanında her zaman zirvesinde yer almasına rağmen, ilçe bazında ne yazık ki hak ettiği değeri alamadı. Halkımız, sorun çözme becerisinin Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında yüksek olduğunu görüyor. Hemşehrilerimizin, 24 Haziran'da partimizi Meclis'e güçlü göndereceğine inanıyoruz' diye konuştu.