Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi. İftarda konuşan Havza TSO Başkanı Erkan Acar, bu iftarın bir aile buluşması olduğunu dile getirerek, iftara katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

TEMELİ ATILACAK

Başkan Acar, 'Tüm Havza'nın gözü kulağı Havza Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) gelecek iyi haberlerde. İnşallah bir aya kadar ülkemizde sektöründe lider iki firma tarafından Havza OSB'de yatırımlarına başlayacak ve temellerini atacak' şeklinde konuştu.

GURUR KAYNAĞI

Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı ise Havzalı olmanın bir gurur olduğunu kaydederek, 'Havza Atatürk'ün milli mücadeleyi tüm dünyaya duyurduğu ve başlattığı bir ilçe. İnşallah ilçemiz organize bölgemize yapılacak olan yatırımlar ile çok iyi yerlere gelecek' ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM

İftar programına ayrıca CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, siyasi parti temsilcileri, TSO üyeleri ve davetliler katıldı.