Atakum Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Mahalle İftarları, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin ve eski AK Parti Milletvekili Musa Uzunkaya'nın katılımıyla, Özören, Kayagüney, Karakavuk, Kabadüz ve Erikli mahalleleri sakinlerini aynı sofrada buluşturdu.

EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞIYORUZ

Atakum'da sağlanan birlik ve beraberliğin her akşam farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarında en güzel şekilde hissedildiğini ifade eden Taşçı, 'Atakumlu hemşehrilerimle buluştuğumuz mahalle iftarlarında, ramazan ayının maneviyatını ve birleştirici gücünü en güzel şekilde hissederken, birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde yansıtıyoruz. Her akşam farklı bir mahallede kurduğumuz iftar sofralarında buluşan hemşehrilerimiz, komşularıyla birlikte iftar yapıyor. Bu anlamda ilçemizde sağladığımız birlik ve beraberliği en güzel şekilde yansıtmış oluyoruz. Ramazan ayının maneviyatını da vatandaşlarımızla birlikte oturduğumuz sofralarda, ekmeğimizi, suyumuzu paylaşarak yaşıyoruz. Bu anlamda sofralarımıza konuk olarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum' diye konuştu.

MAZLUMLARIN UMUDU

Ramazan ayı boyunca kurulan iftar sofralarında Atakumlularla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, 'Bu buluşmaları gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyorum. Bizler bu sofralarda huzur içerisinde buluşarak oruçlarımızı açıyoruz. Fakat dünya üzerinde aynı huzurla iftar yapamayan Müslüman kardeşlerimizin olduğunu da unutmuyoruz. Gerçekleştirilecek 24 Haziran seçimleri de bu anlamda sadece bizler için değil, tüm dünya mazlumlarının kaderinin oylandığı bir seçim olacak. Onların yanında, her zaman destekçisi olan Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vereceğimiz desteklerle inşallah mazlumlara umut olmaya devam edecek' şeklinde konuştu.

HAK İLE BATILIN SEÇİMİ

Gerçekleştirilecek 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, '24 Haziran seçimleri, batıl ile hakkın seçimi olacak. Cumhur İttifakı'na karşı tüm şer odaklarının birleşmiş olduğu, yan yana bulunmaktan imtina edenlerin, Erdoğan'a karşı sarmaş dolaş olduğu bir dönemden geçiyoruz. İnşallah 25 Haziran sabahı daha güçlü, lider bir Türkiye sabahına uyanacağız' ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ LİDER, GÜÇLÜ MECLİS

24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan'a verilecek desteklerin aynı ölçüde AK Parti'ye de verilmesi gerekliliğini ifade eden eski AK Parti Milletvekili Musa Uzunkaya, 'Güçlü bir lider, güçlü bir Meclis'le birlikte çok büyük işleri hızlı bir şekilde uygulayacak. Bu anlamda Erdoğan'ı Cumhurbaşkanımız olarak yeniden seçerken, ona destek olacak güçlü bir AK Parti grubunu da Meclis'e göndermemiz lazım' dedi.