Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler'in de yer aldığı ziyaret turuna Canik Belediyesi ile başlayan Keleş, burada Başkan Genç'in misafiri oldu. Ardından Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan'ı ziyaret eden Keleş, daha sonra eski Sanayi Sitesi'nde esnaflarla bir araya gelerek, Başkan Genç ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti, onları dinledi.

SAMSUN, İSTİKRARDAN YANA

Kuzey Yıldızı Mahallesi halkıyla da buluşan Başkan Genç ve Keleş, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan Cumhur İttifakı'na destek istedi. Türkiye'nin tarihi günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Genç, "Türkiye'nin yükselişini durdurmak için her türlü imkanı seferber ettiler, kumpas kurdular. Gezi eylemleri, 17-25 Aralık derken 15 Temmuz alçaklığını yaptılar. Şimdi ise ekonomi üzerinden Türkiye'ye zorluk çıkarma peşindeler. Aslında ben bugünleri gördükçe Abdülhamid'e yapılanları, rahmetli Menderes'e yapılanları hatırlıyorum. Aziz milletimizin bunlara 24 Haziran'da sandıkta ders vereceğine inanıyorum" dedi. Başkan Genç, Samsunluların, tercihlerini istikrardan yana kullanacağına inandığını da belirtti.

24 HAZİRAN ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı yapmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Keleş ise, "İlçe ilçe, sokak sokak saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Davamızın peşinde, bu seçimlerin önemini vatandaşlarımıza anlatmaya gayret gösteriyoruz. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz için çok önemli. Erdoğan'ı güçlü bir destekle seçmek, Meclis'te çoğunluğu sağlamak adına ve ülkemizdeki istikrar ortamının sürmesi için vatandaşlarımızın sandıkta desteklerini esirgemeyeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

YEMEK DAĞITTILAR

Milletvekili Adayı Bekir Keleş, Canik programı kapsamında Başkan Genç ile birlikte Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlara yemek de dağıttı. İftarlarını Şehzadeler Taraftarlar Derneği'nin iftarında açan Keleş ve Genç, teravih namazı sonrası Düvecik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.