Samsun'un ilk otomasyon firması Kaptan Otomasyon bir ilke daha imza attı ve Samsun'un otomasyon showromunu hayata geçirdi. Samsun'da daha önce yapılmayanı yaptıklarını söyleyen Kaptan Otomasyon yöneticileri Onur Yegen ve Ragıp Torunuoğlu, showrooma ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

YAPILMAYANI YAPTIK

İşletme içerisinde yer alan otomasyon showroomu ile müşterilerden takdir topladıklarını dile getiren Onur Yegen, 'Kaptan Otomasyon olarak, Samsun'da bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir otomasyon firmasında böyle bir showroom yok. Birçok firma, ürünlerinin fotoğraflarını gösterip işleyişini anlatarak iş yapıyor. Ama biz, hizmet verdiğimiz ürünleri işletmemizde sergiliyoruz. Müşteriler böylece ürünlerimizi net bir şekilde görebilme imkanına sahip oluyor. Bazı müşteriler otomatik kapı düşünüyor ama kendine hangi ürünün gerektiğini bilmiyor. Daha önceden yanlış ürün seçip mağdur olmuş müşterilerimiz de oluyor. Bizler kendilerine ihtiyacı olanı anlatıyoruz. Örneğin; bazı yerlerde kapının daha hızlı açılması, bazı yerlerde güvenlik açısından daha yavaş olması gerekiyor. Kullanılacak alana göre gerekli ürünü gösterip, ürünlerin avantajı ve dezavantajını anlatıyoruz. Bu işte montaj da çok önemli. En kaliteli ürün bile doğru şekilde montaj edilmediğinde çalışma işlevi düzgün olmuyor. İlgisizlikten ve bakım eksikliğinden dolayı ürünü problemli çalışanlara da destek oluyoruz' dedi.

HERKESİ KAPTAN'A BEKLİYORUZ

Kaptan Otomasyon'da tüm ürünlerin çalışır halde yer aldığını belirten Yegen, 'Showroomumuzun bünyesinde; 90 derece kapı, bariyer, mantar bariyer, bahçe kapısı, kepenk, monoblog, panjur, fotoselli kapı, seksiyonel tip garaj kapısı sistemleri yer alıyor. Teknoloji ilerledikçe farklı ürünleri de showroomumuza ekleyeceğiz. Amacımız, hem hizmet verdiğimiz ürünlerimizi çalışır bir şekilde gösterebilmek hem de sektörümüzü tanıtmak. Bu işe otomatik kapı hizmeti ile başladık, farklı bir dala sapmadık. Ne iş olsa yapmıyoruz sadece kendi işimizi yapıyoruz. Kaliteli ürünler kullanıyor, müşterilerimizi memnun etmek için azami çaba sarf ediyoruz. Otomasyon sistemi yaptırmayı düşünen herkesi Kaptan Otomasyon'a davet ediyoruz' şeklinde konuştu.

DÜNYA MARKALARI İLE ÇALIŞIYORUZ

Kaptan Otomasyon olarak dünyada marka olmuş firmaların ürünlerini tercih ettiklerini vurgulayan Ragıp Torunoğlu ise, 'Sektörümüzde bazı firmalar, gerekli teknik altyapı ve yeterli operasyon hizmetlerine sahip olmadan, sattıkları ürünlerin imalatını ve üretimini kendilerinin yaptıklarını belirtiyor. Biz Kaptan Otomasyon olarak satışlarımızda ve projelerimizde, dünyada ve Türkiye'de marka olmuş, gerek ürün kalitesi gerek satış sonrası teknik destek bakımından en üst düzeyde hizmet veren firmaların ürünlerini tercih ediyoruz. Bu sayede müşterilerimizi hiçbir şekilde mağdur etmiyor ve uzun süreli hizmet sağlıyoruz. Maalesef ki üretim ve imalat adı altında toplama ürün satışı yapan firmalar yüzünden birçok kamu kurumu ve özel sektör zor durumda kalmakta ve fazladan harcama yapmak zorunda bırakılmaktadır. Bu yüzden, 'üretim yapıyoruz' diyen her firmaya aldanmamak konusunda müşterilerimizi uyarıyoruz' ifadelerini kullandı.

SEKTÖRE YÖN VERİYORUZ

20 yıldır en kaliteli hizmeti vermek için azami çaba sarf ettiklerini kaydeden Torunoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Samsun'da ilk otomatik garaj kapısı satışını, 20 yıl önce 1998 yılında Kaptan Otomasyon yapmıştır. 20 yıldır müşterilerimize en iyi ürünü ve en iyi hizmeti vermek, her zaman ilk düşündüğümüz konu olmuştur. Şimdi ise, satışını yapmış olduğumuz ürünleri aktif çalışır bir durumda showroomumuzda müşterilerimizin beğenisine sunarak ilerliyoruz. Müşterilerimize ürünlerimiz hakkında yerinde bilgi verip, en doğru ürünü seçmelerinde yardımcı oluyoruz. Bu hizmetlerimizin diğer otomasyon firmalarına da örnek olacağına inanıyor, sektörümüzdeki firmaların takip ederek aynı şekilde hizmet vereceklerini umuyoruz. Hiçbir müşterinin almış olduğu ürün ve hizmetten mağdur olmamasını diliyoruz.'