Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi, 2017-2018 öğretim yılı mezunlarını muhteşem bir organizasyonla uğurladı. Atakum Kampüsü bahçesinde gerçekleşen törene öğrencilerin yanı sıra aileleri de katıldı.

BÜYÜK FEDAKARLIK

Törende açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Kolejleri Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, 'Bahçeşehir mezunlarımızı en güzel şekilde uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onların yetişmesi için yaptıkları fedakarlıktan dolayı değerli velilerimizi ve öğretmenlerimizi de kutluyorum. Atatürk'ün, 'Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, en evvel, her şeyden evvel Türkiye'nin istikbaline, kendi benliğine, milli ananelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir' sözleriyle konuşmamı tamamlamak istiyorum' dedi.

ATAKUM İÇİN ŞANS

Ardından Atakum Belediye Başkanı Sayın İshak Taşçı, Bahçeşehir Koleji gibi güçlü ve başarılı bir okulun Atakum İlçesi için büyük şans olduğunu ifade etti.

KEPLERİNİ ATTILAR

Mezuniyet töreninde fen lisesini birincilik ile tamamlayan Beratcan Korkmaz ve Anadolu lisesi birincisi Ramazan Melih Diksu, yaş kütüğüne plaketlerini çakıp, konuşmalarını yaptılar. Diksu'ya mezuniyet belgesi Savaş Boyar tarafından, fen lisesini birincilik ile tamamlayan Beratcan Korkmaz'a mezuniyet belgesi Başkan Taşçı tarafından verildi. Ardından tüm öğrencilere, öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri teslim edildi ve öğrenciler hep birlikte kep attı.