Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Canik İlçesi'nde geçmişte köy statüsünde olan 10 mahallede seçim çalışmalarını sürdürdü. Gökçepınar, Düzardıç, Başalan, Uluçayır, Yayla, Tuzaklı, Üçpınar, Gölalan, Başkonak ve Dereler mahallesinde çalışma yapan Okan, vatandaşlarla bir araya geldi.

SIKINTILAR ÇÖZÜLEMEDİ

Köylünün milletin efendisi olduğunu belirten Okan, 'Köylerimiz bütünşehir yasasıyla mahalle statüsüne geçti. Daha fazla hizmet geleceği umut edilirken, kronikleşmiş sıkıntılar çözülemedi. Köylülerimizin problemlerini çözmek için partimizin yasal hazırlıkları ve yereli güçlendirme teşvikleri hazır. Hemşehrilerimiz, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde partimizi Meclis'e güçlü şekilde gönderdiği takdirde ilk işlerimizden biri, milletin efendisi köylülerimizin dertlerini en aza indirecek yasaları hayata geçirmek olacak. Partimizin Meclis temsilinde elinin güçlenmesi için sıkılmadık el, çalmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız' diye konuştu.

GELENEKSEL İFTARA KATILDI

Okan, daha sonra MHP İl Başkanı Taner Tekin ve Milletvekilli Adayı Murat Camadan ile birlikte, Fatih Mahallesi Muhtarı Tonguç Ali Anıl'ın düzenlediği 1453 Fatihspor Geleneksel İftar Programı'na katıldı. İftar sonrası Badırlı (Ataköy) Mahallesi'nde teravih namazını eda eden Okan, İl Başkanı Tekin ve Camadan ile beraber mahalle sakinlerine Cumhur İttifakı'nı anlatarak, MHP'nin Meclis'e sayısal olarak güçlü girmesi için destek istedi. Okan son olarak Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde düzenlenen sahur programına da katıldı.