Bahçeşehir Koleji'nin 19 Mayıs ve Atakum Kampüsleri'nin 8'inci sınıfında öğrenim gören 134 öğrenci, mezuniyet heyecanı yaşadı. Öğrenciler, düzenlenen muhteşem törenle belgelerini aldı.

BAHTINIZ AÇIK OLSUN

Törende bir konuşma yapan ve öğrencilere seslenen Bahçeşehir Koleji Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, "Sevgili gençler! Hepinizin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olmak istiyorsanız, bu yolculukta nereye ve nasıl gideceğinizi bilmek zorundasınız. Sizi hedefe götürecek süreçte aldığınız eğitim şüphesiz önemli bir yer teşkil etmektedir. Bahçeşehir Kolejleri'nde, yarınların liderleri olacağınız eğitimle hedefinize layıkıyla ulaşacaksınız. Yolunuz, bahtınız açık olsun" dedi.

VELİ VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Konuşmasında velilere ve öğretmenlere hitap eden Boyar, "Kıymetli velilerimiz! Bizlere güvenip en kıymetli varlıklarınızı emanet ettiniz. Dünyanın en iyi okulu olsak bile sizlerle işbirliği yapmadığımız müddetçe yol alma şansımız yok. Onların bir elinden siz tuttunuz, bir elinden biz. Bu meşakkatli yolculuğu birlikte yürüdük. Başarıya giden yolda bizlere verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Değerli öğretmenlerimiz! Başarının sırrı sevgidir. Çocuklara sevginizi verdiniz, dertlerini dert edindiniz. Onlarla sevinip onlarla üzüldünüz. Ulu Önder Atatürk, 'Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, her şeyden evvel Türkiye'nin istiklaline, kendi benliğine ve milli ananelerine düşman olan, bütün unsurlarla beraber mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir' demiş. İşte siz bu düsturla öğrenci yetiştiriyorsunuz ve bu nedenle sizlere de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ

Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise, "Devletimizin kurucusu, ilkelerinden ve hedeflerinden asla taviz vermeyeceğimiz Atatürk'ün, 'Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak olan sizlersiniz' hedefiyle bu yolda ilerleyeceğinizden eminiz. Gençler bu ülkenin geleceğidir, biz geleceğimizi sağlam temellere oturtmak zorundayız. Bahçeşehir Eğitim Kurumu, bu çocukların sağ salim, herhangi bir olumsuzluğa sapmadan okullarını bitirmelerine vesile oldu. Bundan sonraki eğitim hayatlarında da her şeyin yolunda gitmesini ve hayata en güzel şekilde atılmalarını arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

BELGELERİ VERİLDİ

Daha sonra 19 Mayıs Kampüsü birincisi Alperen Şen ile Atakum Kampüsü birincisi Murat Emre Keskin, duygularını aktardıkları birer konuşma yaptı. Ardından da mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Konuşmaların ardından ise öğrenciler sahneye davet edilerek, protokol üyeleri ile kurum idareci ve öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Programa ayrıca; Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun ve Şube Müdürü Kenan Arslan, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Barış BUDANOĞLU