Vezirköprü'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Vezirköprü Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile gerçekleşen 504 adet TOKİ konutlarının temeli. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan tarafından atıldı.

Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, 504 konut, 1 adet Kur'an kursu, 4 adet kapıcı dairesi, 1 adet sosyal tesis, 15 adet iş merkezi olmak üzere yaklaşık 550 bağımsız bölüm inşa edilecek olan proje hakkında konuşmalar yaptı.

MUTLU BİR VEZİRKÖPRÜ

Vezirköprü'nün son yıllarda kentsel alt ve üst yapı projeleriyle adından söz ettirdiğini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Modern ve çağdaş kentleşme hamlelerimize bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen ilçemiz, kentsel dönüşümünü tamamlama yolunda da azimle ilerliyor. Vezirköprülüleri daha mutlu, daha huzurlu bir geleceğe taşımak için mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz" dedi.

TOKİ temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Dr Ahmet Demircan ise, "Yapılan hizmetlerin açılışını gerçekleştirmek mutluluk verici. Vezirköprü'ye hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan tarafından butona basıldı ilk beton dökülerek temel atıldı. Törene ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, parti yönetimi, muhtarlar, müteahhit firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.