İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, Samsun'da siyasetin duayenleri ile bir araya geldi. Yaşar'ın düzenlediği iftar programına Cumhuriyet Halk Partisi, , Milliyetçi Hareket Partisi, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi ve diğer partilerde uzun yıllar görev alan, Samsun'da belediye başkanlığı, il başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş isimler katıldı.

BÜYÜK MUTLULUK

Samsun'da siyasetin duayenleri, İYİ Parti çatısı altında tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve tek hedeflerinin Türkiye'nin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak olduğunu söyledi.

GERİYE GİTMEK İSTEMİYORUZ

İftar yemeği sonrası açıklama yapan Yaşar, 'İYİ Parti bir merkez partisidir. İYİ Parti bu memleketin sevdalısı olan herkesin yer aldığı bir partidir. Sayın Meral Akşener bizlere 'Ayakkabılarınızın köselerini kalın alın, bulunduğunuz bölgede herkese ulaşacaksınız' dedi. Bizlerin mevcut hükümet gibi gazetelerimiz, televizyonlarımız yok. Bizler zaten ulusal basında da yer alamıyoruz. Bunun için ayakkabılarımızı eksiltip, herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Biz her türlü öneriye açık bir siyasi hareketiz. Bizler sizlerin fikirlerinizden, düşüncelerinizden her zaman istifade etmeye hazırız. Cumhuriyet değerlerinin tartışıldığı bu ortamda hiç kimse tekrar 100 yıl geriye gitmek istemez. Bunun için İYİ Parti halkımızın isteği üzerine kuruldu ve bizler inanıyoruz ki 25 Haziran sabahından itibaren her şey daha iyi olacak' dedi.