AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel seçiminde görev yapacak sandık görevlilerine yönelik iftar yemeği ve Sandık Kurulu Toplantısı düzenlendi. Canik Kültür Merkezi'nde iftar sonrası gerçekleşen ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Ersan Aksu ile AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler'in de katıldığı toplantıda cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sandık görevlilerinden sandıklara sahip çıkmalarını istedi.

16 NİSAN'DA SÖZ KESİLMİŞTİ

Sandık Kurulu Toplantısı'nda seçimlerde sandık başında olacak görevlilere seslenen Başkan Genç, "16 Nisan'da yapılan referandumda milletimiz tercihini, daha güçlü ve daha istikrarlı yeni Türkiye'den yana kullanmıştı. Yani 16 Nisan'da yeni hükümet sisteminin sözünü kesmiştik, 24 Haziran'da ise inşallah tamamına erdireceğiz. Yeni Türkiye'nin ruhunu milletimiz 15 Temmuz'da ortaya koymuştur. Bugüne kadar geleceğin güçlü Türkiye'sinin temeli atıldı, artık ülkemizi birlikte inşa ve ihya dönemindeyiz" şeklinde konuştu.

HEDEF, CANİK'TE REKOR

Seçimlere çok kısa bir süre kaldığını hatırlatan Başkan Genç, "Sandık görevlilerimiz seçimin önemli parçalarından biri. 24 Haziran bir kere yaşanacak. Ne olursa olsun sandığa sahip çıkacağız. Çünkü 24 Haziran sonuçları ülkenin geleceğini belirleyecek. Dolayısıyla her bir oy çok değerlidir. Sandık görevlilerimize de büyük görev düşüyor. Sandıklara mutlaka her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız. Benim Canikli hemşehrilerimin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tercihini istikrardan yana kullanacağından hiç şüphem yok. Ancak bizim için önemli olan daha önce yakaladığımız başarı çıtasını daha yukarı çıkarmak, Canik'te rekor kırmak" diye konuştu.

DÜNYAYI DOĞRU OKUMALIYIZ

Dünyanın hızla değiştiğine de vurgu yapan Başkan Genç, "Bugünü doğru okumalı ve gelişmelere, yeniliklere açık olmalıyız. Çünkü siyaset, okuma sanatıdır. Liderini, ülkesinin hedeflerini, dünyayı doğru okuyamayanların, şehrine, ülkesine katkısı olamaz. Biz temel belediye hizmetlerinde, yatırımlarda, sosyal hizmetlerde ve insan ilişkilerinde AK Parti vizyonuna uygun icraat ortaya koyuyoruz. Şehrimize ve partimize yük olan değil, şehrimizin ve partimizin yükünü omuzlayan belediyecilik uyguluyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, 24 Haziran'da sonra Türkiye'nin istikrarlı büyümesinin daha hızlı süreceğini belirtti. Konuşmaların ardından AK Parti Canik sandık görevlileri, 24 Haziran seçimlerindeki görevleri konusunda bilgilendirildi.

DESTEK İSTEDİ

Diğer yandan Başkan Genç, Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Teravih Buluşmaları'nda Devgeriş Mahallesi halkıyla bir araya geldi. Mahalle halkıyla gerçekleştirdikleri sohbette vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Genç ile Milletvekili Kırcalı, 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti. Kırcalı ile Genç, Devgeriş halkından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.