Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yoğun geçen proje ve çalışmalarla birlikte iftara yakın bir zamanda Akçaray ile seyahat etti. Otogar durağından seyahate başlayan Bayram, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara ayrıca iftariyelik ikram eden Bayram, Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği projeler hakkında fikirlerini aldı. Akçaray tramvay ziyareti sonunda sürücünün yanına giderek personelle sohbet eden Bayram, ilgililerden bilgi aldı. Bayram ayrıca telsizden Akçaray personelinin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
Genel Sekreter İlhan Bayram, Akçaray seyahatinin ardından İzmit Batı Terminali alanında düzenlenen iftar programında Kocaeli'de görev yapan şoför esnafı, kooperatif üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi. İftar programına Genel Sekreter Bayram'ın yanı sıra, Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökmen Mengüç, daire başkanları, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.
İftar programında şoför esnafına seslenen Genel Sekreter İlhan Bayram, 'Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar programına hoş geldiniz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu sizin gibi şehrimizin insanlarına hizmet eden kardeşlerimize selamlarımı iletmemi istedi. Büyükşehir Belediyesi olarak hayatın her kesiminde, her bölümünde olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin insanlarına her sahada kaliteli hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz. Kocaeli'ne ulaşım konusunda da şoför esnafımızla birlikte hizmet ediyoruz. Biz şehrimizin güzel insanlarına yakışır projeler üretmek için çalışıyoruz. Bu sizin ve bizim için ayrı bir gururdur' dedi.