Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) her yıl geleneksel olarak düzenlediği İlk 1000 İhracatçı Raporu açıklandı. Türkiye'nin 2017 yılında en fazla ihracat yapan ilk 1000 firmasının duyurulduğu raporda Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat San. ve Tic. A.Ş. de 509'uncu sırada yer aldı.

500 İÇİNDEYDİ

Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat San. ve Tic. A.Ş., geçtiğimiz günlerde İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması'na girerek, başarını kanıtlamıştı. Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat San. ve Tic. A.Ş., şimdi de Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin hazırladığı raporda yer alarak, başarısının üstüne başarı kattı.

509'UNCU SIRADA

Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma İnşaat San. ve Tic. A.Ş., olarak açıklanan raporda yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Borsan Kablo CEO'su Mehmet Arbek Akay, 'Üretim ve satışlarımızla bir kez daha başarı elde ettik. 2017 yılında en fazla ihracat yapan ilk bin firmanın arasında yer almak gurur verici. 36.398.323,60 dolarlık ihracatla 509'uncu sırada yer alıyoruz. Uzmanlık alanlarımızı genişleterek bulunduğumuz sektörlerde yeni ufuklar açmak, müşterilerimizin artan gereksinim ve beklentilerini aşarak, memnuniyetlerini en üst düzeye taşımak, muhtemel gereksinimleri önceden görerek ürün ve çözüm geliştirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Bu çalışma azmi de başarıya yansıyor' şeklinde konuştu.

YÜKSELEN YILDIZ

Akay, 1984'te kurulan Borsan Kablo'nun, global pazarın Türkiye'den yükselen yıldızı olmaya devam ettiğini ifade ederek, 'Başarıyı, kaliteyi, müşteri memnuniyetini, ihracattaki başarıyı sürekli kılmak çok önemli, işte bizim de hedefimiz tüm bu olguları sürekli kılmak… Başarı grafiğimizi daha da yükseltmek adına azimli çalışmalarımız devam edecek, gelecek yıl yeni sonuçlar açıklandığında daha üst sıralarda yer alacağız' dedi.