Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, ilçe protokolüne Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonu'nda iftar verdi. İftarda konuşma yapan Uyar, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

GURUR DUYUYORUM

Başkan Uyar, 'Burada hep birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Ramazanın bereketi bizi bir araya getirdi. Rahmet ve bereket ayı olan ramazan, birlik ve kardeşliğin pekişmesi için güzel bir fırsat. Kurumlar arası iletişim ve diyalogun kuvvetlendirilmesi münasebetiyle mesai içerisinde sürekli birlikte olduğumuz kamu çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya toplandık. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum' dedi.

İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ise ramazan ayının tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

YOĞUN KATILIM

İftara ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdür Sezai Tural, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İleri, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Güreş, Alaçam Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Radi Şen, Nüfus Müdürü Kemalettin Taşdelen, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, MHP Milletvekili Adayı Yakup Akın, Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe, Engelliler Derneği Başkanı VahideTopal, Alaçam Belediyesi meclis üyeleri, , Alaçamspor yönetim kurulu üyeleri, Alaçam Belediyesi birim amirleri ve muhtarlar katıldı.