Çarşamba İlçesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, esnafı tek tek gezerek sıkılmadık el bırakmıyor. Okan, 24 Haziran'da halkın teveccühünü ve onayı almak için çalıştıklarını belirtti.

SÖZ VERDİK

Okan, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle yürütme daha istikrarlı ve Meclis daha güçlü olacak. Ekonomimizin ihtiyacı yapısal reformların hızla gerçekleştirilmesi sağlanacak. Esnafımıza söz verdik. Vergi ve prim yükünün hafifletilmesini, geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınmasını, taşımacı esnafa vergisiz akaryakıt ve şoförlere yıpranma payı hakkı temin edilmesini hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

BİRLİK İTTİFAKI

Erdem Okan, MHP Havza İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına icabet ederek, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Lider ülke Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Okan, "Ülkemizin ve milletimizin çimentosu Milliyetçi Hareket Partisi, birliğin ve beraberliğin güvencesidir. 15 Temmuz'da devletin içine sızan hainlere milletimiz, büyük bir iradeyle karşı çıktı. Cumhur İttifakı o gün doğdu. Ülkemizin bekasının ön planda tutulduğu Cumhur İttifakı, lider ülke Türkiye vizyonuna ulaşmak ve istikrar için en az 2023 yılına kadar devam edecek' diye konuştu.

Ayrıca Yeşilırmakspor Başkanı Ömer Öztürk, Okan'a kulüp flaması hediye ederek, Çarşamba'da sportif çalışmalarını aktardı.