Düzköy Mahalle Muhtarı İsmet Usta'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, Karagöl, Çiftlik, Ormancık, Kuşkayası, Kösedik, Aydınpınar, Fındıklı, Karacaoğlu ve Tepeköy mahallesi sakinleri, muhtarlar katıldı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda birliktelik vurgusu yapıldı.

ÇOK MUTLUYUZ

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 'Cenabı Allah birlik ve beraberlikten ayırmasın. Rabbim bizleri hayırlısı ile Ramazan Bayramı'na eriştirsin inşallah. Sizlerle hep birlikte iftar yapmaktan çok mutlu olduk' dedi.

ZORLU BİR SÜREÇ

24 Haziran seçimlerine vurgu yapan Milletvekili Kırcalı, 'Zorlu bir seçim sürecinden geçiyoruz. 24 Haziran seçimleri, yeni yönetim sistemini hayata geçireceğimiz ilk seçim olacak. Yeni dönem güçlü Meclis ve güçlü hükümet dönemi olacak. Bu iki temel kurumun kendi alanlarına yoğunlaşmalarının yanı sıra ahenk içinde çalışmaları milli hedeflerimizin gerçekleşmesine hizmet edecek. 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve dünya Müslümanları için hayırlara vesile olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.

MİLLET OYUNU BOZACAK

'Türkiye'nin huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz' diyen Milletvekili Fuat Köktaş ise, '16 yıl boyunca birçok zorluğu, engeli aşa aşa bugünlere geldik. Partimizi kapatmaya kalktılar, yargı darbesi yapmaya kalktılar, gezi olaylarını başlattılar, 15 Temmuz'da hain darbe girişiminde bulundular ama başaramadılar, başaramayacaklar. Çünkü AK Parti'nin ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında bu millet var. 24 Haziran'da bu millet bu oyunu bozacak' şeklinde konuştu.