Alaçam'da kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı Şadibey Cami avlusunda Cuma namazı çıkışı yapıldı. Bayramlaşma programına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Selahatin Alkan, MHP İlçe Başkanı Ersin Gül,CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, "Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa ve ülkemize mutluluk ve bereket getirmesi diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım'' dedi

REFAH GETİRSİN

Mübarek Ramazan Bayramı'nın çok güzel bir güne denk geldiğini belirten Belediye Başkanı Hadi Uyar ise, "Milli ve dini bayramlar birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, kırgınlıkları unutturup kardeşlik duygularını pekiştiren özel günlerdir. Ramazan Bayramı'nın ülkemize daha fazla huzur ve refah getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Başkan Uyar, protokol ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.