CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, bayramlaşma için Vezirköprü, Havza, Kavak, Asarcık ilçelerinde parti üyeleri ve vatandaşlarla buluştu. Zeybek, burada yaptığı kısa konuşmada birlik, beraberlik, huzur ve barışının olduğu nice bayramlar diledi.

EN BÜYÜK HEDEF

İnsanların bayramları refah içinde kutlaması için ekonomik ve sosyal yapının kuvvetli olması gerektiğini ifade eden Zeybek, "Emeklilerimizin her ramazan ve kurban bayramlarında birer maaş ikramiye aldığı, maaşlarının bin 500 liranın altında olmadığı, asgari ücretin en az 2 bin 200 lira olduğu ve asgari ücretten vergi alınmadığı bir ülke en büyük hedefimizdir" dedi.

İNSANCA YAŞAM

Bayramların anlamlarına uygun kutlanması için gerekli şartları oluşturmak ve yoksulluk sınırları içerisinde bulunanları aile sigortası ile güvenceye kavuşturmak istediklerini ifade eden Zeybek, "İnsanca yaşam şartları sağlayarak bayramların kaynaştırma, barıştırma işlevlerinin kuvvetlenmesini sağlayacağız. Üreticinin desteklenmesi, ülkemizin gelişmesi, ekonominin büyümesi ile insanımızın refahı artacaktır. Üreten ve büyüyen ekonomi ve adil gelir paylaşımı sağlayarak, barış ortamını oluşturacağız. Ülkemizde yaşayan 81 milyon vatandaşımızın Ramazan Bayramı'nı sevinç ve huzur içerisinde geçirmesi temennisi ile herkesin bayramı kutlu olsun" diye konuştu.