AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği 1. hat dolmuş şoförleriyle sohbet etti. 1. Hat Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Sadık Tercanlı ve dolmuş şoförleri tarafından çiçeklerle karşılan Milletvekili Köktaş, şoför esnafıyla bayramlaştı. Şoförlerin önerisi üzerine direksiyon başına geçen Köktaş, dolmuş güzergahında şoförlük yaptı.

TALEPLERE KULAK VERDİ

Vatandaşlarla Türkiye ve Samsun üzerine sohbet eden Köktaş, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi ve merak edilen sorulara da yanıt verdi. Dolmuşa binen vatandaşlar, bir vekilin dolmuş kullanıyor olmasından dolayı şaşkınlıklarını dile getirdi. Vatandaşın temenni ve önerilerinin neler olduğunu öğrendiğini, şoför esnafının karşılaştıkları sorunları yakından gördüklerini ifade eden Köktaş, keyifli, güzel ve başarılı bir çalışma olduğunu söyledi.

BAŞKA TÜRKİYE YOK

24 Haziran'da yeni bir sayfanın açılacağını belirten Köktaş, Türkiye'nin yeni ufuklara açılarak, milli ve yerli bir anlayış içinde hedeflerine ulaşacağını kaydetti. Köktaş, "Bizim de gayretimiz daha huzurlu, daha güvenli bir Türkiye için. Bizler bugüne kadar durmadan, yorulmadan çalışıyoruz, 24 Haziran'dan sonra ülkemiz ve milletimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz. Eksiklerimiz ve sorunlarımız olabilir, bunları yine milletimizin bize vereceği desteklerle, milletimizle birlikte gidereceğiz. 16 Nisan 2017 yılında milletimiz güçlü bir evet diyerek bir karar verdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye'nin şahlanacak olmasına 'devam' dedi. Bu kararın artık uygulamaya geçmesi gerektiği gibi bir mecburiyet hasıl oldu. İnşallah bu kararın uygulanması için sahalardayız. Başka Türkiye yok. Bu Türkiye'de birlikte yaşamayı, birlikte ayakta tutmayı öğrendik. Öğrenmeye de devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.